Референции -

Кетъринг, организиране на специални събития, доставка на парти хапки и храна 0896 047 904

Референции

Посолството на Република Корея използва услугите на ESSENCE CATERING. Фирмата предоставя високо професионални кетърингови услуги на всички официални мероприятия на Послоството и на посланика в резиденцията му- приеми по случай националния празник, коктейли, официални обеди и вечери и други мероприятия.

Посолството на Република Корея

Виж цялата референция


От името на фирма “Адженда медия” ЕООД, искам да потвърдя, че многократно сме се възолзпвали от услугите на фирма “Essence Catering”. Категорично можем да потвърдим задоволството ни от високото качество на услугите, които предоставя фирма”Essence Catering”.

Йончо Минков (управител  “Адженда медия” ЕООД)

Виж цялата референция


С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на ESSENCE CATERING за професионализма и уменията им  при работа  със специфични изисквания. ESSENCE CATERING е фирма специализирала се в организирането на  различен тип кетъринг събития, която обслужва клиенти с разнообразна сфера на дейност. С екипа на ESSENCE CATERING работим от 2014г. През този пероид на съвместната ни работа сме организирали многобройни събития – коктейли, различни видове бизнес обяди и закуски, официални вечери и много други.

Силвия Гърмодолова (мениджър корпоративни събития “Премиер Турс” ООД)

Виж цялата референция


С настоящата референция изразявам своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и отличната работа на екипа на Essence Catering при многобройните съвместни събития. Екипът на фирмата се отличава с изключителен професионализъм, гъвкавост и персонално отношение към клиента. Разчитали сме на техните услуги многократно, както при организиране на корпоративни събития, бизнес закуски, гала вечери, така и при лични поводи.

Ралица Маринова (“Ивенчър” ЕООД)

Виж цялата референция


С настоящата референция изразяваме впечатленията си по отношение кетъринг услугите използвани от “ESSENCE CATERING”. Сътрудничество със “ESSENCE CATERING” се отличава с проявена коректност, висок професионализъм, разнообразие от предлагани услуги и качество на доставяните храни. Извършваното обслужване при конкретни бизнес събития-коктейли, обяди, кафе – паузи и др./ винаги е било на изключително ниво и според индивидуалните ни изисквания.

Десислава Симеонова (управител “Крис Еър” ООД)

Виж цялата референция


С настоящата референция искаме да благодарим и да дадем отлична оценка за работата на Essence Catering. Те са професионалисти, способни да задоволят и най-изтънчените желания и вкусове на клиента. Прекрасното аранжиране, вкусните ястия и топлите усмивки на екипа ще ви накарат да се чувставте специални.
Ако желаете Вашето събитие да бъде с неповторим стил, ние горещо препоръчваме услугите на Essence Catering.

Инж. Виктор Андонов  (управител “ДатаАрт България” ЕООД)

                                                              

Кетъринг услуги от Есънс Кетъринг - всичко за кетъринга

Кетъринг от Есънс Кетъринг

Кетъринг, организиране на специални събития, доставка на парти хапки и храна 0896 047 904