Кетъринг Меню | essencecatering.bg

Кетъринг, организиране на специални събития, доставка на парти хапки и храна 0896 047 904

Храната е много важна част от живота на съвременния човек и в забързаното ежедневие понякога не остава време за здравословни ястия. Ако ви предстои лично или корпоративно събитие, за което искате да подготвите здравословно кетъринг меню, обърнете се към нас – разполагаме с широк асортимент в няколко подкатегории. Ще очаровате всички, когато ги посрещнете на красиво и стилно място с богато кетъринг меню.

Разкажете ни повече за събитието, за да изберем най-подходящото меню за вас. Основните категории, на които е разделено нашето кетъринг меню са:

IMG_0133

Всички те могат да бъдат комбинирани помежду си, за да съставим разнообразно тристепенно кетъринг меню. Някои от нашите изкушения са по специална рецепта, позната само на готвачите ни. За да приготвят вкусни и свежи хапки, както и все по-известното суши, те влагат много любов и ентусиазъм. С помощта на специфични кулинарни техники те ще създадат вкусни ястия за вас и вашите гости.

От традиционни до деликатесни, в нашето кетъринг меню предлагаме широк набор от вкусове на достъпни цени. Работим индивидуално с всеки клиент, за да се опознаем взаимно и да предложим адекватни гъвкави решения за съвместно партньорство. И имаме прекрасни десерти.

Разгледайте отделните подкатегории на нашето магическо кетъринг меню – храната се приготвя със свежи и внимателно подбрани продукти. Всичко това, поднесено с отлично обслужване за вашите градински партита, официални вечери или рождени дни – с Есънс Кетъринг ще получите най-доброто.

Очакваме вашето запитване в специално създадената контактна форма.

Тайната на перфектната организация – Есънс Кетъринг.

Кетъринг услуги от Есънс Кетъринг - всичко за кетъринга

Кетъринг от Есънс Кетъринг

Кетъринг, организиране на специални събития, доставка на парти хапки и храна 0896 047 904